Årets bedste julegaver

De bedste julegaver i 2013 er i følge Søndagsavisen – Oplevelsesgaver.
Det er simpelthen den type af gaver, de fleste bliver glade for.

Årets bedste julegaver

Hele 95% bliver glade for en oplevelse i julegave, og kun 1% bliver decideret skuffet. Det giver en ganske høj chance for, at man rammer rigtigt. Langt højere end hvis man går frem efter ønskesedlen – her er der større risiko for at ramme en forkert farve, fabrikat eller størrelse.

Oplevelsesgaver.dk
Den største udbyder af oplevelsesgaver er oplevelsesgaver.dk, som har næsten 400 forskellige gavekort at vælge imellem.
Og den store fordel ved netop at bruge dem er, at du for det første kan returnere gaven indenfor 14 dag – vel at mærke, hvis du har købt gavekortet på nettet og ikke på tankstationen eller i Netto. For det andet kan et gavekort til en specifik oplevelse byttes til en anden oplevelse inden for de 3 år, som gavekortet er gyldigt. Og hvis du ønsker en dyrere oplevelse, så spæder du bare resten til selv.

Wellnessgavekort
Er der noget du kan få stjerner hos en kvinde for, så er det et gavekort til en wellnessoplevelse. En massage, ansigtsbehandling eller et romantisk ophold. Så er du en stjerne for en juleaften.
Der er så mange specialtilbud – Wellness deals på markedet. Så måske kan du endda finde et gavekort på en behandling til halv pris.

Gavekort til sportsoplevelse
Hvis det derimod er en mand, som er målet for en julegave, så er det nok mere i retning af et gavekort til en sportsoplevelse, som vil tænde julelysene.

This entry was posted in Julegaver, Til kvinden, Til manden and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>