De bedste oplevelser i Dubai

De bedste rejseoplevelser i Dubai er for de fleste først og fremmest vejret, dernæst stranden og til sidst de imponerende bygningsværker.

Burj Al Arab

Selv om Dubai lægger strand til verdens eneste 7 stjernede hotel – måske verdens smukkeste hotel – Burj Al Arab, er der faktisk mange gode billige hoteller i Dubai.
Du kan faktisk bo bedre og med bedre udsigt i Dubai og samtidig billigere end i byer som både London og København.

Og da fly til Dubai nok er billigere end nogensinde, er det vel bare med at komme afsted på solferie. Solen skinner næsten altid i Dubai og det er næsten umuligt at ramme en regnvejrsdag. Det er sikkert nemmere at vinde hovedgevinsten i Lotto.

Et af de bedste steder at tage på ferie i den kolde periode i Danmark er netop Dubai. Fra oktober til slutningen af april, ligger dagstemperaturene på 25-29 grader, som er perfekt for de fleste. Resten af året ligger temperaturene over 30 grader og i sommermånederne på ca. 40 i gennemsnit, så det er ofte for meget for de fleste.

This entry was posted in Rejseoplevelser and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>