De bedste oplevelser til jul

De bedste oplevelser til jul er at få en julegave med netop en oplevelse.

Giv en oplevelse på gavekort i julegave og få del i gaven selv. Det er de færreste oplevelser, som man holder for sig selv. Som oftest og måske hver gang, vil gavemodtageren dele oplevelsen med gavegiveren, så du får dermed dobbelt respons på den gaveide.

Cupcake kursusDen bedste oplevelsesjulegave til din mor kunne f.eks. være et Cupcake kursus. De fleste mødre elsker at forkæle deres børn, børnebørn og omgangskredsen med bagværk. Så hvorfor ikke give hende ny inspiration på et kursus i bagning af sjove cupcakes. Og da kurset kun koster 320 kroner, kan du jo give hende et gavekort til 2 personer, og håbe på at hun inviterer dig med, så du også selv kan lære at bage sjove cupcakes.

Corvette driftingÅrets julegave til far må så absolut være en af de nye oplevelsesgaver til bilentusiaster: Ultimativ drifting i Corvette. Her får han lov til at sidde med, når en af eksperterne i køreteknik viser hvordan man behandler en amerikansk sportsvogn med 500 HK og som er sat op til kørsel i Le Mans.
Billedet er i øvrigt taget af Davis Hamster og publiseret på Wikimedia.

 

This entry was posted in Julegaver, Til far, Til mor. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>