De bedste oplevelser i Grækenland

De bedste ferieoplevelser i Grækenland er vel først og fremmest de græske øer.

Zakynthos

De græske øer
Selv om Grækenland og hovedstaden Athen er rejsemål for turisme, er fastlandet og hovedstaden ikke det der trækker mest om sommeren. Sommeren i Athen er endog meget varm og kvælende. Personligt ville jeg nok vælge at rejse til Athen om efteråret.

Så det er de græske øer, som trækker de danske turister til Grækenland hvert år fra det tidlige forår til sent på efteråret.

Det er selvfølgelig først og fremmest de to store øer – både størrelsesmæssigt og turistmæssigt, som trækker flest. Men også mange af de mindre øer tiltrækker danskere på charterferie. Apollo Rejser tilbyder faktisk charterrejser til mere end 30 øer i det græske øhav.

Selv mindre øer uden lufthavn, som Chalki og Symi, kan man nu bestille charterferie på. Disse øer er selvfølgelig mest interessante for dem, som ønsker sig en fredelige daseferie eller måske en romantisk ferie, da det kræver en sejltur fra nærmeste ø med lufthavn.

Men ellers er turisttrafikken spredt godt ud på øer som Korfu, Kos, Samos, Santorini og Skopelos.
Skopelos har jo fået megen opmærksomhed på det seneste og er blevet et populært feriemål, fordi en stor del af musikfilmen Mamma Mia blev optaget på øen.

Men det er jo også på de små øer, man får de bedste oplevelser. Billedet herover er f.eks. fra Zakynthos, hvor man må sejle til de bedste strande. Og det er her man virkelig kan slappe af på sin ferie. Her er der ikke mobildækning og det afskrækker jo nogle og tiltrækker andre.

This entry was posted in Rejseoplevelser, Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>