De bedste tilbud på Wellness ophold

Nogle af de bedste wellness-oplevelser får man på et wellness-ophold på et af de mange skønne steder der findes rundt omkring i Danmark.
Sydthy Kurbad

På Wellnessportalen finder du alle de bedste feriesteder, hoteller og resorts med spa- og wellness-faciliteter. Og ofte finder du gode tilbud på romantiske ophold, hvor der er fokus på kun 2 personer og ofte med en god middag involveret.

Her følger eksempler på gode opholdssteder med spa- og wellness-faciliteter:

Hotel Thinggaard
Hotel Thinggaard Gourmet middagDette populære hotel ligger godt nok i Thy, men det ligger også lige ved siden af et af Danmarks bedste spa-steder, Sydthy Kurbad. Her får du altid god mad og gode wellness-behandlinger.
Her er også mulighed for at booke golf-ophold med green fee til de nærmeste golfbaner.
Og så er der naturoplevelserne. Kort afstand til Limfjorden, Vesterhavet og Nationalpark Thy.
Enjoy Resorts Marina Fiskenæs
Enjoy Resorts Marina FiskenæsHer finder du et feriecenter med luksus sommerhuse og penthouse lejligheder. Hovedbygningen omfatter bl.a. et af Danmarks lækreste spa- og wellness-områder med udsigt over Flensborg Fjord.
Billedet viser det store relax-område foroven og de to udendørs brændefyrede finske saunaer og udendørs spa.

Bandholm Hotel
Bandholm HotelPå Lolland finder du det gamle hyggelige Hotel Bandholm lige ved lystbådehavnen og tæt på stranden. Her er kun 25 værelser, så der er rift om at bo her og nyde stedets gode restaurant og wellness-faciliteter. Her er både udendørs og indendørs jacuzzi og masser af lækre wellness-behandlinger at vælge imellem.
Og hvis I har børn og overvejer at besøge Knuthenborg Safaripark, er det værd at overveje en overnatning i Bandholm. Så bliver der mindre stress på hjemvejen.

This entry was posted in Wellness-ophold and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>